TILBYGNINGER

AKJ Byg tilbyder en verden af tilbygninger til din bolig. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion.

Få et uforpligtende tilbud, kontakt os og hør mere.

Få lavet tilbygninger eller kviste i træ

Vi har stor erfaring med etablering af både tilbygninger og kviste. Til grund for en god process, er altid en god dialog. Derfor gør vi meget ud af at vi er helt på samme side som vores kunder. Det er deres drømme der skal føres ud i livet, og derfor også dem der bestemmer, hvordan slutresultatet skal være.

Kun fantasien sætter grænser for form og funktion, og vi skræddersyr gerne en løsning til dig i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Udvidelse af din ejendom er en god investering. En udvidelse i form af en tilbygning af træ, eller en kvist giver både mere plads, og kan være med til at forbedre lysindfaldet. Tilbygninger øger derudover din ejendoms værdi. I stedet for at flytte når dine behov ændres, og du får brug for mere plads, kan en tilbygning være løsningen. En tilbygning kan give dig lige netop det ekstra værelse, den udestue eller garage som kan forsøde din nye livssituation.

Vi laver etplans tilbygninger i træ, både med fladt tag og med hældning. Er du i tvivl om udformning, eller hvad der kan lade sig gøre i din situation, er du velkommen til at kontakte os.

Lad en ny kvist forbedre lysindfaldet

Vi laver både montering af færdiglavede kviste, og bygning af din nye kvist helt fra bunden. En kvist giver både flere m2, hvilket øger ejendommens værdi, idét den udvides, og giver også mere lys til rummet.
Vinduerne til din nye kvist monterer vi også gerne. Vi rådgiver gerne i forbindelse med valg af vinduer til din nye kvist.

Få et unikt tilbud og en uforpligtende dialog

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du har færdige byggetegninger vi kan bygge ud fra, eller du blot har spørgsmål til din fremtidige tilbygning eller kvist. Vi kan fanges på telefon: 22 74 56 14, eller ved indsendelse af din forespørgsel her gennem hjemmesiden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Call Now ButtonRing