OMBYGNING OG RENOVERING

AKJ Byg klarer ombygninger af enhver art.

Få et uforpligtende tilbud, kontakt os og hør mere.

Ekspert i ombygning og renovering

Vi klarer både ombygninger og renoveringer af enhver art. Vores kendetegn er grundigt kvalitetsarbejde til tiden. Det er vigtigt for os at overholde vores aftaler til punkt og prikke, og at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde.

Din tilfredshed betyder meget for os. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til en god indledende dialog. På den måde er vi sikre på at vi helt enige om forventningerne til projektet, og vi sikrer os at du efter endt arbejde er glad og tilfreds.

Omdan dit hjem så det matcher dine behov

Det er blevet populært at købe ældre huse, og renovere dem så de matcher det nuværende behov. Mange benytter muligheden for at præge deres hjem helt ned i detaljen med hvordan rummene opdeles, og med god grund. En ombygget eller renoveret bolig har sjæl og charme man sjældent finder i helt nybyggede huse.

Uanset hvilken type ombygning eller renovering du har i tankerne, kan vi helt sikkert hjælpe dig.
Det kan eksempelvis være opdeling af værelser, nedsænkning af lofter, lave loft til kip, udskiftning af døre og vinduer, opsætning af akustik lofter, samt opsætning af gipsvægge og gipslofter.

Eksemplerne herover er blot et lille udsnit af hvilke ombygnings og renoveringsopgaver vi kan klare. Tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til en opgave. Vi kan helt sikkert hjælpe dig og opfylde dine byggeprojekt-drømme.

Få et tilbud på dit projekt

Med AKJ Byg som din samarbejdspartner i dit ombygnings- eller renoveringsprojekt, er du i trygge hænder. Vores erfaring kommer dig til gode, og da vi er et forholdsvist lille firma, skal du ikke betale i dyre domme for administrationsomkostninger. Dermed kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis af kvaliteten af vores arbejde.
Få et uforpligtende tilbud på dit projekt ved at ringe til os på telefon:
22 74 56 14, eller ved at kontakte os her gennem hjemmesiden. Vi ser frem til en god dialog om dit projekt.

Call Now ButtonRing