NYT TAG

AKJ Byg har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Få et uforpligtende tilbud, kontakt os og hør mere.

AKJ Byg og tage

AKJ Byg har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.​

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.

Tegltag

Mange husejere vælger det klassiske tegltag når de skal have lagt nyt tag på deres bolig, og det er der mange gode grunde til. 

Teglsten giver det et flot udtryk til huset, derudover er tegl også særdeles langtidsholdbart. Tegltaget holder 60-100 år ud i fremtiden, hvorefter mange af tagstenene sagtens kan genanvendes. Teglsten er med andre ord en rigtig god investering til taget der skal holde mange år fremover. 

Teglsten findes med forskellige overflader, hvilket giver dig mulighed for at præge udseendet af dit tegltag og det samlede udtryk på din ejendom. 

De forskellige typer tagsten har forskellige egenskaber, og vi vejleder naturligvis gerne så du ender med den helt rigtige type tagsten der opfylder dine drømme for dit nye tag.

Eternit

Eternittage er lavet af fibercement, der er udviklet til at modstå alle typer vind og vejr. Har du et eternittag fra før 1984, er det en rigtig god idé at få det skiftet. Eternittagene anses for at være blandt de mest tætte tagtyper, og de holder normalvis i 20-30 år, altså kortere tid end det populære tegltag. Til gengæld er eternittage væsentligt billigere end tegltage.

Eternittage har været meget omdiskuterede, idet denne tage af denne type lagt før 1984 indeholdt asbest. Hos os er du i trygge hænder. Et eternittag lagt af AKJ Byg, er nemlig garanteret asbestfrit.
Nogle af de klare fordele ved at vælge et eternittag, er at taget er brandhæmmende. Derudover giver tagets tæthed et optimalt indeklima i din bolig.

Tagpap

Tagpap er den billigste løsning når du skal have lagt nyt tag på din bolig. Tagpap har mange fordele, blandt andet er det et fleksibelt materiale, der giver stor arkitektonisk frihed.
Under optimale forhold kan et tag af tagpap holde i op til 50 år. Tagets levetid er dog afhængig af forhold som tagets hældning, typen af tagpap og andre faktorer.

Der er mange muligheder når det kommer til valg af type af tagpap, og vi tager gerne en dialog med dig, så du kan træffe en informeret beslutning om det nye tag på din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Vi tager gerne en helt uforpligtende snak og finder ud af hvilken type tagsten der bedst opfylder dine ønsker til dit nye tag. Er der noget du er i tvivl om vedrørende dit nye tag, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Ring på telefon: 22 74 56 14, eller send en mail herigennem hjemmesiden.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Call Now ButtonRing