GULVE

Når gulvet skal være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage gulvet vil blive udsat for.

Få et uforpligtende tilbud, kontakt os og hør mere.

Gulvlægning i topkvalitet

Når du får lagt gulv af AKJ Byg, er du garanteret kvalitetsarbejde hele vejen igennem.

Vi indkøber gerne dine nye gulve igennem vores leverandør, og sparer dig dermed for både penge og arbejde. -vi køber nemlig gulvene til indkøbspris, så din slutregning bliver så lav som mulig. Når du køber dit gulv igennem os er du garanteret den bedste kvalitet på markedet, og vi har intet krav til minimum m2.

Gulvvarme er blevet en populær opvarmningsform i moderne boliger. Har du planer om at få lagt gulvvarme under dit nye trægulv, hjælper vi gerne med det. Vi gør gerne klar til installation af gulvvarme, og afslutter gulvlægningen når VVS’eren er færdig med sin del af projektet.

Vi lægger alle typer trægulve

Hos os kan du vælge mellem stort set alle trægulv typer på markedet.
Særligt populære er klikgulv, massivt gulv og sildebensparket.

Hvilken type gulv du vælger har stor betydning for det endelige udseende af det pågældende rum. Der er forskellige krav til løbende vedligehold af gulvtyperne, og så er der forskel på hvor slidstærke gulvene og overfladebehandlingerne på de forskellige gulvtyper er. Dette er især værd at overveje hvis du har husdyr eller børn. Vi vejleder og rådgiver naturligvis om vedligehold af dit nye trægulv, så det holder sig så flot som muligt mange år frem.

Få rådgivning om dit nye trægulv

Uanset om du allerede har besluttet dig for hvilken type trægulv du skal have, eller du har behov for en dialog om hvilken type trægulv der passer bedst til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak, så vi finder frem til den bedste løsning for dig. Kontakt os på telefon: 22 74 56 14, eller indsend din forespørgsel her gennem hjemmesiden. Vi ser frem til en god dialog.

Call Now ButtonRing